ВОТ НА ПУБЛИКАТА

ВОТ НА ПУБЛИКАТА

vote-public-news

За пръв път в историята на анкетата всеки от вас може да номинира своя фаворит за наградата на публиката

За пръв път в историята на анкетата за избор на „Спортист на годината“ на България, организаторите Нове АД Холдинг, в партньорство с букмейкъра Еврофутбол дават възможност и на публиката да избере своя спортен фаворит за изминалата година в новата категория „Вот на публиката“.

Всеки желаещ да даде своя глас за най-заслужилия според него атлет, може да направи това до 12 декември 2019 г. (включително) на специално разработената за целта онлайн платформа за гласуване на адрес www.sportistnagodinata.bg/вот-на-публиката. 50 души от всички гласували ще имат възможността да присъстват със свой близък на най-престижното спортно събитие в страната – официалната церемония за връчване на статуетките „Спортист на годината на България“.

В новата категория „Вот на публиката“, гласуващите имат право еднократно да номинират един спортист, като атлетът, събрал най-много точки, ще спечели наградата на „Еврофутбол“ и „Спортист на годината“. 

Всеки участник във вота е необходимо да попълни своите имена телефон и e-mail адрес, които се съхраняват в съответстиве с действащото законодателство и Общия регламент за защита на личните данни (GDPR). След приключване на гласуването, данните се изтриват. 

За да бъде валидно гласуването, участниците трябва да потвърдят своя вот чрез линк, изпратен на предоставения от тях e-mail адрес. 

Крайното класиране се определя от сбора точки на всеки от номинираните.

За пълния регламент за гласуване и правилата за участие в томболата за покани за официалната церемония „Спортист на годината на Бъглария“ натиснете тук.

И тази година анкетата и церемонията „Спортист на годината на България“ се провеждат с подкрепата на генералния ни споносор – българският букмейкър Еврофутбол и партньорът ни телекомът А1 България.

Eurofootball
A1

Следете страниците на „Спортист на годината“ в
в социалните мрежи за актуална информация и уникално съдържание: